Referenties

Blog

De keuzes die je maakt, bepalen de weg die je bewandelt.

Door de begeleiding in het kader van het project Duurzame Inzetbaarheid van Olga heb ik meer inzicht gekregen in de door mij gemaakte keuzes. Het waarom ik sommige keuzes wel maak en sommige ook niet of wat lastiger en de gevolgen daarvan.

Voor de toekomst helpt het om gerichtere keuzes te maken. Al met al heb ik wel bevestiging gevonden dat ik blij/tevreden ben over het overgrote deel van de keuzes die ik heb gemaakt.

Het is misschien wat filosofisch maar het dekt wel de lading over hoe ik het ervaren heb.

Al met al heb ik veel over mezelf maar ook over anderen geleerd in de sessies. Bedankt voor de mogelijkheid hier aan deel te kunnen nemen.

En mocht je nog contact hebben met Olga, wil je haar dan van mij bedanken voor de begeleiding.

Dominique Smit
Senior Claims Handler Marine, RSA Nederland Rotterdam

_________________

 

Ik heb Olga leren kennen als een warme, betrokken persoon waarbij ik eerlijk gezegd verbaasd stond van het profiel dat ze van mij maakte. Het klopte gewoon, waardoor ik het gevoel had dat ze begreep hoe ik in elkaar zit en wat belangrijk voor mij is in het leven. Door de prettige, persoonlijke gesprekken en het ‘huiswerk’ heeft ze gezorgd dat ik bepaalde oogkleppen heb afgedaan en dieper en breder heb nagedacht over mijn talenten en passies en hoe ik mijn toekomst wil gaan invullen. Ik ben erg blij dat ik in het project ‘Duurzame Inzetbaarheid’ heb meegedaan, dat ik Olga heb leren kennen en dat ze mij hierbij heeft geholpen.

Nelleke den Hollander

Senior Claims Handler RSA Nederland Rotterdam

_________________

Een groep afwachtende leerkrachten in een positieve stemming brengen en open over zichzelf en tegen elkaar laten communiceren. Boeiende dialogen aangaan vragen stellen die er echt toe doen.Lef tonen, doorgaan daar waar anderen ophouden.

Werken met Olga is werken met een veelzijdige vakvrouw.

Kleurrijk. Inspirerend. Doeltreffend. Ik ken inmiddels dat genoegen.  kentalis

Toon van den Hanenberg

regiodirecteur Kentalis onderwijs Signis Amsterdam

_________________

Olga heeft mij in 2005 in mijn toenmalige functie als recruitment consultant gecoacht. Ik kreeg toen de mooie opdracht om een vestiging in Den Haag op te zetten voor mijn bedrijf. Ik had moeite om acties te vertalen in effectieve resultaten en vooral effectiever te communiceren naar het management en hen te overtuigen van mijn aanbevelingen.

Mede dankzij Olga’s duidelijke, resultaatgerichte en vooral eerlijke aanpak, haar stappenplan en haar empatisch vermogen heb ik met succes mijn opdracht afgerond.
Daarnaast heb ik nu een aantal zeer goede handvatten, die ik nu nog gebruik in mijn dagelijks (werk) leven.

Olga, je bent een topper!

Paulina de Jong

_________________

Olga Boezaard is een dame die binnenkomt. En dat bedoel ik in zeer positieve zin. Ze is meteen op een plezierige manier aanwezig en helpt direct met het aanreiken van praktische oplossingen. Zowel voor werkgevers als werknemers. Geen poespas eromheen. “What you see is what you get” en “consider it done”. Deze uitspraken zijn in het bijzonder op haar van toepassing. Dat is haar kracht en voor een ieder die met haar mag werken een geweldige aanwinst.

Angélique Koopmansimages-13
Oprichter en eigenaar SheSuit BV
www.shesuit.nl

_________________

Het is al meer dan 20 jaar dat Olga en ik in verschillende situaties en rollen samenwerken. Sedert 2001 heeft zij in verschillende interim posities voor mijn klanten gewerkt. Alle opdrachten heeft zij boven verwachting ingevuld. Zij heeft mijn klanten nooit teleurgesteld, beter nog, zij is meerdere keren door de klant teruggevraagd voor een nieuwe opdracht of een nieuw project.

Zij onderscheidt zich van de grote groep hr professionals door haar management vaardigheden te combineren met accurate HR kennis en hands on mentaliteit , hetgeen in de verschillende interim opdrachten erg bruikbaar is gebleken. Zij krijgt het werk gedaan, is flexibel en creatief in het zoeken naar alternatieve oplossingen om de zaken gedaan te krijgen.

Het is daarom dat ik Olga Boezaard oprecht kan aanbevelen al seen betrouwbare en competente interim HR manager en HR professional.

(Bovendien is zij de meest loyale business partner waar ik ooit mee heb gewerkt, wat zich uit in haar brede netwerk waarin mensen oprecht bereid zijn Olga te ondersteunen. Huur Olga in en je weet je gesteund door een heel netwerk van professionals!).  Impressive

Pia van Boven, DGA ImpressiveGreenApple

_________________

Olga heeft mij gedurende 8 maanden gecoached in mijn rol als Accounts Payable Manager. Door de coaching is mijn functioneren direct verbeterd. Zij is zeer vaardig, heeft een brede kennis en weet snel een goede relatie op te bouwen. Indien u behoefte heeft om zowel emotioneel als professioneel te groeien, kan ik haar professionele diensten van harte aanbevelen.

Caroline de Brieder

_________________

Olga is een warme, resultaat gericht persoon met een grote expertise in verschillende branches. Zij combineert haar professionele kwaliteiten met haar management- en coachingsvaardigheden. Zij is gedurende de maanden dat zij voor ’s Heeren Loo werkte van grote waarde gebleken.

heerenloo

Cecilia Maubach, Manager HR Advies, ‘s Heeren Loo

_________________

Olga is een manager die een juiste balans creëert van afstand en nabijheid. Ze heeft uitstekende coachingsvaardigheden en faciliteert medewerkers in het doen van hun werk. Zij ziet ieders kwaliteiten en maakt daar op een goede manier gebruik van. Ze heeft humor en tact.

heerenloo

Lugunda van Berkum, HR Adviseur, ’s Heeren Loo

_________________

Olga is een goede HR generalist. Zij heeft alle benodigde HR expertise en zij weet ook hoe dit op een positieve manier in te zetten. Het meest in het oog springende is, dat zij zeer goed met mensen kan omgaan. Ik heb Olga verschillende keren ingezet als interim HR manager en zou dit direct weer doen. Zij behaalt altijd de afgesproken resultaten.

Wat ik het meest aan Olga waardeer in haar aanpak van het werk en het benaderen van problemen is de combinatie van haar praktische instelling en het ‘met beide voeten op de grond staan’ met een oprechte en diepe interesse in mensen en hetgeen hen drijft. Dit alles bekroond met een heerlijk gevoel voor humor.

KAP

Wim Boiten, HR Director

_________________

Olga heeft mij bij Hercules International Ltd. aangenomen in de Business Analyst positive. Haar vaardigheden, professionaliteit, ‘cultural diversity awareness’ en kennis van HR stijgt uit boven hetgeen ik gedurende mijn carriere in diverse bedrijven in verschillende Europese landen heb meegemaakt. Een heerlijke persoonlijkheid!

Hercules

Endre Beretka, Business Analyst, Hercules International Ltd.

_________________

Olga heb ik, gedurende de afgelopen jaren, leren kennen als een open en betrokken manager met uitgebreide kennis op HR terreinen. Ze bezit de vaardigheid om (groepen) mensen aan zich te binden en vanuit het opgebouwde vertrouwen commitment voor verandering te genereren. Ze verwerft snel een grondig inzicht in een nieuwe omgeving en de processen die daar spelen. Op basis van een positieve en doelgerichte attitude bereikt ze de beoogde resultaten.

Logo Career Ultd

Nicolien Ulrici, Partner, Career Unlimited

_________________

Olga Boezaard weet waar ze mee bezig is, heeft een analytische geest en is resultaat gericht, terwijl zij altijd oog houdt voor de menselijke maat. Zij is een professional die haar taken met grote toewijding, enthousiasme en humor uitvoert. Olga is een aanwinst voor elk bedrijf dat slim genoeg is om haar expertise in te zetten.

Hercules

Désirée Verheij, Secretary to the Managing Director, Hercules BV

_________________

Olga heeft mij wegwijs gemaakt in het HR vak. Dat heeft me zeker behoed voor aan aantal valkuilen. Onze samenwerking ging als een trein. Olga overziet het geheel snel. Haar aanpak is altijd pragmatisch en ze weet mensen snel mee te krijgen. Ze is zeer toegankelijk, spontaan en ontwapenend. Ze heeft een enorme drive en zeer loyale instelling. Ze stelt zich gemakkelijk op als business partner maar zal daarin ook altijd benaderbaar zijn voor het persoonlijke aspect van het functioneren. Dat is waar coaching om de hoek komt kijken. Als je geen zin hebt in dikke rapporten en oeverloos gewauwel moet je bij Olga zijn!

images-14

Rien van Helvoort, HR- sr.Advies- en Coord. functies, ANWB

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s