Interim en advies

 Blog

Jouw bedrijf en jouw personeel staan voor het beste. Qua product maar vooral qua service en klantgerichtheid. Jij als ondernemer weet als geen ander hoe belangrijk jouw aansturing, goede werkprocessen, goed opgeleid en gemotiveerd personeel het verschil in succesvolle zaken kunnen maken.

IMG_9948Door onduidelijke  processen of onduidelijke communicatie, strubbelingen op de werkvloer of andere oorzaken kan het voorkomen dat je een bepaalde effectiviteit mist, die je dan helaas ook in de bedrijfsresultaten merkt. Je zoekt hiervoor een duidelijke en effectieve oplossing. Een oplossing die ook op de langere termijn werkt.

Door mijn brede ervaring kan ik je helpen deze te vinden. Hetzij door een interim opdracht die ik in jouw bedrijf kom uitvoeren, hetzij door korte interventies zodat je de gewenste effecten zelf kunt bewerkstelligen.

“Werken binnen verschillende organisaties met uiteenlopende mensen, (bedrijfs)culturen en systemen blijft mij steeds boeien. Vanuit mijn brede ervaring herken ik snel lijnen en ontwikkel ik oplossingen en draag deze aan.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s