Home

Blog

In mijn werk als HR Business Partner en HR manager binnen bedrijven in de dienstverlening, zakelijke dienstverlening, chemische (internationale) industrie heb ik altijd een oog gehad voor groei: individuele groei, groei van groepen en afdelingen en groei van de organisaties.

In 2001 heb ik mij als zelfstandig HR Interim manager en Coach gevestigd.Folder BUDI

Mensen beschrijven mij als een warm persoon, gericht op verbetering en het halen van doelen, confronterend, open en eerlijk. De terugkoppeling van coach klanten is dat mijn aanpak leidt tot snelle inzichten, heldere (nieuwe) doelen en duidelijkheid over welke stappen te nemen. Uitdagend, soms confronterend (hardt, ja met dt: “hard”, maar met een hart). Mijn passie is je te laten ontdekken wat wezenlijk belangrijk is voor jou, waar je blij van wordt. Het resultaat is: Doen waar je van houdt en houden van wat je doet.

Ik ben in mijn HR Interim opdrachten een gedreven professional die een wezenlijke bijdrage aan de resultaten van een bedrijf of een bedrijfsonderdeel levert. Met mijn eerlijke, pragmatische aanpak en het vermogen het beste uit mensen te halen heb ik bewezen dat ik een betrouwbare HR Business partner/MKB adviseur ben.

Ik ben een resultaatgerichte people manager die managers en medewerkers begeleid naar een beter en effectiever functioneren.

Coaching

Terugvinden van energie, doen waar je blij van wordt, verandering en in actie komen. In individuele trajecten en team bijeenkomsten werken we aan het bepalen van jouw/jullie stip op de horizon en de weg hier naar toe.

Duurzame inzetbaarheid/Vitaliteit

Niet willen stoppen met werken, omdat het te leuk is. Als je dat overkomt, dan ben je duurzaam inzetbaar en blijf je vitaal.

Werk aan jouw duurzame inzetbaarheid en/of die van jouw medewerkers. Werk aan eigen vitaliteit en die van de organisatie.

Interim en advies

In verschillende interim opdrachten en advies trajecten heb ik een bijdrage mogen leveren aan het ontwikkelen van (HR) processen en culturen.

Mijn kracht ligt in de verbetering van de samenwerking en de werksfeer.

Studie advies

Krijg inzicht welke studie er vanuit jouw drijfveren het beste bij je past.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s